Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

ΑΙΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Δευτέρα 18.1.16 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του επιμελητηρίου Κιλκίς, ημερίδα διατροφής με ομιλήτρια την διατροφολόγο Μαρία Καρβουνάρη, με θέμα «Διατροφή μαθητή-αθλητή πριν, κατα τη διάρκεια και μετά τη προπόνηση-αγώνα».
Την εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Αίας Κιλκίς, παρακολούθησαν παιδιά και γονείς από όλα τα τμήματα του συλλόγου και μετά το τέλος της παρουσίασης απηύθυναν ερωτήσεις στην κ. Καρβουνάρη η οποία απάντησε στις απορίες τους δίνοντας σημαντικές συμβουλές για την διατροφή των νεαρών αθλητών.
Η επιστημονική συνεργάτις του Αίαντος Κιλκίς διατηρεί γραφείο επί της 21ης Ιουνίου 97, με τηλέφωνο 2341 100819 και email: όπου μπορεί όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί της.

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε