Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

Αιτήσεις ΟΑΕΔ 2017

955x399 eggrafesΞεκινά τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 08:00 π.μ. η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2017

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί για την πρόσβασή τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οφείλουν να προσέλθουν εγκαίρως στις Υπηρεσίες (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ στις οποίες ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης. Δεν απαιτείται η προσέλευση στις Υπηρεσίες για όσους είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του Οργανισμού και παράλληλα διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για το TAXISnet, καθώς με την εισαγωγή στο σύστημα των κωδικών αυτών μπορούν να πιστοποιηθούν αυτόματα και ως χρήστες του ΟΑΕΔ.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους και παρόχους, μέχρι την 20η Απριλίου 2017 και ώρα 23:59. Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Συνεπώς, δεν υπάρχει υποχρέωση προσέλευσης στις Υπηρεσίες για την προσκόμιση δικαιολογητικών.

AIAS Summer Camp Athletics 2017

aias summer campΟ Α.Σ. Αίας Κιλκίς σε συνεργασία με το Skouras Sports Camp διοργανώνει 8ήμερο Summer Camp Athletics 22-29 Αυγούστου κατά την διάρκεια του οποίου τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με αγωνίσματα της επιλογής τους και ένα πλήθος διασκεδαστικών δραστηριοτήτων.
Επιπλέον, θα έχουν καθημερινή προπόνηση στο κυρίως αγώνισμα (βόλεϊ, στίβος, τζούντο, ποδηλασία) από τους προπονητές του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρη διατροφή, έμπειρο προσωπικό φύλαξης, ποικιλία καθημερινών δραστηριοτήτων και φυσικά κολύμβηση στη θάλασσα ή την πισίνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα συμβεβλημένα ασφαλιστικά ταμεία για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή. Εναλλακτικά μέσω προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. με κόστος 35€ ενώ το κόστος για συμμετοχή χωρίς ταμείο ανέρχεται στα 190€+16% ΦΠΑ.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2341076965, 6947325628 (Παυλίδης Αλέξανδρος) & 6972030876 (Αβραμίδης Ανδρέας) ή στο .

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε