Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

ekdromiΕκδρομή στα Μ.Λειβάδια στο Πάϊκο διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.Αναχώρηση 08:30 από το ανοιχτό γήπεδο Κιλκίς, (η συγκέντρωση θα γίνει για τους ποδηλάτες από της 08:00 για να φορτώσουμε τα ποδήλατα οι υπόλοιποι 08:15). Στην εκδρομή θα συμμετέχει και ο ορειβατικός σύλλογος Γουμένισσας για την ασφαλή χάραξη της διαδρομής.Η μεταφορά θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο και το κόστος θα είναι ανάλογα με τις συμμετοχές (περίπου 10 ευρώ το άτομο).Η εκδρομή θα έχει τρείς εναλλακτικές διαδρομές,μια διαδρομή πεζοπορίας διάρκειας δύο ωρών περίπου μικρής δυσκολίας για να μπορούν να έρθουν και οι μικροί αθλητές,η δεύτερη θα είναι ποδηλατική δύο ωρών και απευθύνετε σε μικρούς και μεγάλους αρκεί οι μικροί να έχουν τουλάχιστον 24άρι ποδήλατο,και η τρίτη διαδρομή θα είναι 40 λεπτών περίπου για πολύ μικρούς αλλά και πολύ κουρασμένους γονείς.Η συμμετοχή των (10 ευρώ περίπου) θα περιλαμβάνει την μεταφορά και φαγητό στον Προφήτη Ηλία Καστανερής.Για φαγητό θα στήσουμε ψησταριά και θα έχει 2 σουβλάκια και 2 σουτζουκάκια για κάθε συμμετέχοντα μαζί με ψωμί και σαλάτα νερό και χυμό για τα παιδιά.Έξτρα σαλάτες,ποτά και ότι άλλο θέλει ο καθένας,προτείνουμε την εθελοντική προσφορά του καθενός έτσι ώστε να έχουμε μεγάλη ποικιλία (μιας και θα καταναλωθούν πολλές θερμίδες).

Η μεταφορά των ποδηλάτων θα γίνει με το λεωφορείο και φορτηγάκι,γι'αυτό θα πρέπει έγκαιρα να δηλώσετε συμμετοχή.

Πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 6947325628, 2341076965, στο aiaskilkis.gr με μήνυμα και στους προπονητές των τμημάτων

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε