Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

10009694 10208949201635557 98657080 nΠοδήλατο, περπάτημα ,φύση και βουνό ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία στην εκδρομή που διοργάνωσε ο Αίαντας Κιλκίς την Κυριακή 6 Μαρτίου στα Μ .Λιβάδια του Πάϊκου . Σαράντα πέντε μικροί και μεγάλοι αθλητές, φίλοι του Συλλόγου έκαναν ποδήλατο και περπάτησαν μέσα στο πανέμορφο τοπίο στα γεφυράκια του Στραβοποτάμου στο όρος Πάϊκο. Εξερευνώντας την φύση απόλαυσαν μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη Κυριακή, χαλαρώνοντας από το κλίμα των προπονήσεων όλης της χρονιάς ,γεμίζοντας ταυτόχρονα τις μπαταρίες από την ενέργεια της φύσης για το διάστημα που ακολουθεί. Ακολούθησε φαγητό με barbeque και την συμμετοχή όλων όσων παρευρέθηκαν στην εξόρμηση μας.

Ευχαριστούμε τους φίλους από τον ορειβατικό σύλλογο της Γουμένισσας για την ξενάγηση και ανανεώσαμε το ραντεβού μας τους προσεχείς μήνες για μια ακόμη εξόρμηση στο όμορφο Πάϊκο.

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε