Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

emporopanhgyrh neagnomi panoΣτις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει ο Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο ΑΙΑΝΤΑΣ θα βρίσκεται στις 20:00 στο Πάρκο "ΚΗΠΟΣ" για να συμμετέχει στην εκδήλωση “Καλές και πολεμικές τέχνες μαζί” και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 19:00 - 21:00 επί της οδού 21ης Ιουνίου θα συμμετέχει στην εκδήλωση “Παίζω πεταλιές με Ολυμπιακά Αθλήματα”.

Μικροί και μεγάλοι ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι Μαζί.

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς

Πλούσια σε εκδηλώσεις, σε πολιτιστικά, λαογραφικά και αθλητικά δρώμενα που αναδεικνύουν κύρια το έμψυχο δυναμικό του τόπου και την πολιτισμική του παραγωγή είναι η φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς.

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε