Χορηγοί

philippos grey

kouralidis

podilatis

Υποστηρικτές

varelofrones image1

elliniki karta copy

euroagro

stoa copy

logistiko

Στο Τμήμα Βόλεϊ λειτουργούν 3 αγωνιστικά τμήματα και 4 τμήματα υποδομής. Σχετικά με την πορεία των αγωνιστικών τμημάτων, στην αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο σύλλογος συμμετείχε στο περιφερειακό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ με τρεις ομάδες. Την ομάδα των γυναικών που κατέκτησε την 6η θέση στον Α΄ όμιλο της ΕΣΠΕΜ στην Β΄ Εθνική Γυναικών, την ομάδα των κορασίδων
που κατέκτησε την 4η θέση στον Α΄ όμιλο της ΕΣΠΕΜ και την ομάδα των παγκορασίδων που κατέκτησε την 3η θέση στον Α' όμιλο της ΕΣΠΕΜ.

Τα 4 τμήματα υποδομής, τα οποία περιλαμβάνουν όλο το ηλικιακό φάσμα, με συγκεκριμένο προγραμματισμό και ξεχωριστό πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες της ηλικίας αλλά και τους στόχους των αθλουμένων, ως εξής:

Τμήματα:
Ηλικίες 5-8 ετών: Νευρομυϊκός συντονισμός, κινητικές δραστηριότητες με παιγνιώδη μορφή που θα προετοιμάζουν το παιδί όχι μόνο για την εισαγωγή του στο Βόλεϊ αλλά και για οποιοδήποτε άθλημα επιλέξει να ασχοληθεί αργότερα.

Ηλικίες 9-12 ετών: Νευρομυϊκός συντονισμός, τεχνική βόλεϊ, βάσεις φυσικής κατάστασης

Ηλικίες 13-15 ετών:
Τεχνική και τακτική βόλεϊ, βελτίωση φυσικής κατάστασης

Ηλικίες 16+ ετών
(κορίτσια Λυκείου, φοιτήτριες και ενήλικες): Τεχνική βόλεϊ, βελτίωση φυσικής κατάστασης και ψυχαγωγία μέσα από το άθλημα της πετοσφαίρισης. Η προπονητική ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από καταρτισμένους πτυχιούχους των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και προπονητές πετοσφαίρισης με πιστοποίηση από την Γ.Γ.Α.

Υπεύθυνη Ακαδημίας Βόλεϊ Γυναικείου τμήματος : Μουρατίδου Ελένη (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972680579)

Υπεύθυνος Ακαδημίας Βόλεϊ Ανδρικού τμήματος : Αβραμίδης Ανδρέας (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972030876)

Γιατί στον ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλούν τους φίλους του αθλητισμού αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεστε, να εμπιστευτούν τους προπονητές του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδία μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο..

Έδω θα μας βρείτε